AKTUELNO

Bili su neodlučni do samog kraja.

Veliki šef poslao je pismo na adresu Bele kuće. Ovonedeljni vođa Nenad Aleksić Ša pročitao je zadrugarima da zbog toga što gledaoci danima slušaju ukućane kako komentarišu o tome čiji se fizički izgled najviše promenio, tj. ko se najviše ugojio, oni sada moraju da glasaju i izaberu dva zadrugara koja su se najviše ugojila.Lepi Mića je odmah ustao i odabrao svoju prijateljicu Draganu Mitar i Branislava Radonića Brendona.

Foto: TvPink Printscreen

Karađorđe Subotić, koji je jedan od onih koji najviše komentariše fizički izgled zadrugara, odabrao je takođe Draganu, ali i svoju ćerku Aleksandru Subotić, kojoj je od samog ulaska zamerao da se ugojila, a sada naveo da je to zbog veze sa Davidom Dragojevićem, tj. zato što je pala u beznađe zbog toga što nije imala uzvraćenu ljubav od strane Dragojevića:

To su ozbiljne psihoze bile. Iz njenog pogleda se videlo da joj nije dobro. Ona je svojim izlaskom pronašla novu motivaciju, ljubav je ta koja nas pokreće i preokrenula sve - govorio je Karađorđe.
Bravo, tata - složila se Aleksandra sa osmehom.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su se nizali, a većina njih je glasala ili za Draganu ili za Brendona, za koga su rekli da ima strah za glađu.

Foto: TvPink Printscreen

On samo ide i prosi, ja se ježim na to njegovo - govorila je Luna Đogani dok je glasala za Brendona.
Luna se najviše ugojila, ali se nije zapustila, nego je zablistala. Marija Kulić je takođe tu, njoj trenerke pucaju od sala - izjavio je Marko.

Zadrugari su završili sastanak, ali nisu mogli da se odluče, budući da su najviše glasova odneli Luna, Dragana i Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su se zadrugari u nekoliko puta žalili da manjkaju sa hranom u Beloj kući, ova anketa pokazala je druge rezultate.

Pročitajte još: KAKAV LUDAK! Brendon svojim plesom impresionirao OVOG učesnika, pa dobio od njega nešto što će ZAPAMTITI! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'