AKTUELNO

Pljuštale uvrede na sve strane!

David Dragojević je u ,,Igri istine" imao pitanje za Doroteu Jovanović. Naime, tokom dana Veliki šef pustio je snimak njenih uspomena, tokom kog je isplivao snimak da je Jovanovićeva igrala oko šipke u jednom klubu. Davida je zanimalo da Dorotea prokomentariše komentar Stanije Dobrojević, koja nije imala lepo mišljenje o snimku.

Foto: TvPink Printscreen

Imam pitanje za Doroteu. Videli smo danas tvoj klipčić, meni je to kul, mlada si. Kako ti je bilo što te je Stanija tako prokometnarisala - upitao je David.
Ekonomiju ne planiram da upišem, niti da završim. Ja ekonomista nisam, ja sam to radila jako mlada. Da li je moja majka ponosna ili ne, to nije tvoja stvar. To kad budeš imala svoju decu, zapitaj se, ali izgleda da nećeš ni imati decu, jer ti niko izgledati neće ni napraviti dete. Ja sam to uradila tako što sam imala ćef da uletim u gej klub i igram. Mina je isto bila u tom klubu. U taj klub su dolazili i prijatelji koji nisu gej. Otišla sam dva puta tamo, to nije nešto čega se stidim, ali se ni ne ponosim. Bila sam potpuno trezna - branila se Dorotea.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si devojko dno, samo si za šipku i dekice! Jesi završila neku školu? Veliki odmor si završila? Je l' ti treba neki dekica da ti ga da da se smiriš? Treba ti! I ta p*derčina iz Veternika je to sigurno radio u Americi, pa sad podržava Doroteu. Izbotoksirani  - odbrusila joj je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'