AKTUELNO

Ne može više da izdrži!

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Mina Vrbaški upitala je Ljubu Pantović kako ona komentariše to što pojedini zadrugari osuđuju što njena ćerka Aleksandra Subotić i njen bivši zet David Dragojević udružuju protiv nje u raspravama.

Foto: TvPink Printscreen

Imam pitanje za Ljubu da prokomentariše Mićino i Marijino mišljenje. Kao što Mića kaže da Aleksandra i David nekada napadaju tebe, pa me zanima zašto oni tako komentarišu? - upitala je Mina.
Iako Mića i ja nismo u nekim odnosima, ja moram da kažem da se u 90% stvari što se tiče ove priče slažem sa njim. Šta god da se radilo, vidimo svi mi. Prebacivanje ko laže, ko ne laže. Ona priča, on laže, onda obrnuto. Mića njih tera da priznaju, jer se beži od odgovora šta je pravi razlog. Svi mi to želimo da čujemo, ali ako nastave ovako, nećemo otkriti. Oni se napadaju stvarima, bezazleno prepucavanje ko je uzeo više para, bitan je razlog zašto je David trpeo nju kao odvratnu, ali i zašto je ona trpela njega. To zašto oni mene napadaju, upravo je odgovor to što ja znam i te kako šta su radili, kako i zbog čega. To su bili razlozi zbog naših sukoba. David će morati da da obrazloženja. Verovatno su te žene prepoznali sebe u njihovoj priči - ispričala je Ljuba.

Ljuba i njena ćerka, Aleksandra Subotić ponovo su ušle u sukob kao i obično, te su jedna drugoj govorile da se ,,peru" pred publikom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PLANIRAO SA NJOM DA PROVEDE CEO ŽIVOT! Aleksandra otkrila kako ju je David VERIO i šta su o svemu rekli Biljana i Mungos! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'