AKTUELNO

Nastala opšta pometnja u Beloj kući!

Zadrugari su turbulentno započeli najpopularniju emisiju ,,Igru istine", a pitanjima koja su postavljali bivšim verenicima Davidu Dragojeviću i Aleksandri Subotić razotkriveno je mnoštvo detalja o kojima ukućani, a ni gledaoci nisu bili obavešteni.

Njena majka, Ljuba Pantović, raskrinkala je njih dvoje konstatacijom da između njih postoji dogovor, pa otkrila kako su zapretili jedno drugom.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto danas, kad smo legli da se odmaramo, Mića i Stanija su pričali o vama i taj razgovor se čuo u sobi. Ti si naišla, Ana se nasmejala, da biste u jednom momentu vas dvoje izgovorili: ,,Nemoj ja da progovorim", a ti si rekla: ,,A, nemoj da ja progovorim, bolje ti je". Meni i dalje nije jasno, koliko se pokrivate u lažima? Druga stvar, rekla si mu: ,,Zamolila bih te više da me ne komentarišeš van programa". Dokle mislite da sve za*ebavate? - pitala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ušla danas u sobu, nisi rekla ono što je tačno. On je meni prebacio da ja idem na neke konsultacije, ja sam mu rekla da on mnogo dobro zna gde ja idem. David i ja smo dve osobe koje su zajedno bile i kad smo potpisivali ugovor. On zna neke stvari, on mi je rekao da ide na konsultacije. Rekla sam mu da ga bude sram. Rekla sam mu da ne želim da pričam sa njim mimo programa, zašto da se svađamo dok ljudi spavaju? Kad sam ušla u sobu, on je počeo da me pod*ebava, ja sam mu rekla da je to smećarski. Priča je bila o ugovoru i između nas - tvrdila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Sad je Ana žrtva i ovo je sve dogovor! Šta vam je, ljudi? - pitala je Zorica.

Zbog ovoga je u Beloj kući nastala žestoka rasprava, a da li je Subotićka bila uverljiva dok je odgovarala na ovo pitanje, procenite sami.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

'