AKTUELNO

Dragojević je prevario njenu ćerku sa Anom Korać, a ćutala je o tome, iako je znala.

Zorica Marković imala je podpitanje za Ljubu Pantović, koja je prvo trebala da otkrije kada je primetila emocije između Ane Korać i Davida Dragojevića. Markovićka je želela da otkrije da li je Ljubi žao što ranije nije skrenula pažnju svojoj ćerki Aleksandri Subotić o Davidovoj prevari.

Foto: TvPink Printscreen

Da li ti smatraš da kao majka, nisi osetila potrebu ili trebala da joj signaliziraš, s obzirom na razgovor naš, da se to dešava i da ide u tom pravcu - upitala je Zorica.
I to sam već pričala, ali ovde svi moramo da ponavljamo. Koliko puta sam pokušala da joj priđem, ali sam uvek dobila da odj*bem. Ja sam htela ovde da joj kažem o stvarima koje sam videla i ranije. Ali mi nije pružena nijedna mogućnost. Naravno da mi je žao. Ja i dalje smatram da on nije za nju, ali je to njen izbor. Vidim da se džabe trudim, čim pokrenem neku drugu temu, ona pokrene priču o tužnom detinjstvu - odgovorila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOSTA MU JE SVEGA? Dok je Ana Korać spavala David Dragojević se osamio, a onda se VALJAO PO RAJSKOM VRTU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'