AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti o ovome!

Ukućani Bele kuće igrali su "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2".

Zorica Marković imala je pitanje za Ljubu Pantović, te je želela da je upita vezano za njenu ćerku, Aleksandru Subotić, i bivšeg zeta, Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Pitanje za Ljubu. Priča se ovde, spominjali smo svi kada je Ana izjavila da joj se David sviđa, sad ne mogu da se setim koji je to period bio, ti si najbolja drugarica bila Anina. Kada si ti saznala da se Ani sviđa David? - upitala je Zorica.
Ja kada sam ušla, ja nisam bila najbolja drugarica ni sa kim. Mene su prihvatile Matora, Ana i ja sam počela da se družim sa njima periodično. Ja sam Anu pitala kakva je to bila glupost sa kačketom. I on koji njoj daje kačket, i Aleksandra koja drami, Ana je rekla da je to bila glupost i sprdačina. Tad sam pitala i više nisam zapitkivala, iskreno da kažem nisam gledala
Meni si nabijala na nos da David želi da bude sa njom - ubacila se Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Ne možeš tako da mi se obraćaš, nisam primetila. Primetila sam ono što sam rekla i njima. Ja sam rekla da vama dvoma niko ne treba da bi rasturio vezu, već da ćete sami uništiti to. Što se tiče njihove priče i toga šta Ana radi, ja sam u zalagaonici skapirala za te šifre o kojima sam pričala. Ko je doneo sneška? Bora, da, koji je doneo sneška kom je otpala glava. I ja sam bila tada u zalagaonici, ubrzo su se pojavili Ana i David, gde je ona ušla unutra, a on je ostao napolju. Ana je došla da otkupi tog sneška, gde je ona ispričala da oni imaju šifru oko tog sneška, da je sa Matorom komunicirala. Jedino kad smo se Ana i ja zagrlile jeste kada je išla moja pesma i to je to. Tako da nemoj tu patetiku, da te nisam nunala. Ovde je pitanje bilo za emocije. Tad sam ja shvatila za te šifre, ali tad su oni već po mom mišljenju, započeli vezu - nastavila je Ljuba.
Da li sam za stolom rekla da je tebi Ana radila namerno, i pesme - uključila se Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PLANIRAO SA NJOM DA PROVEDE CEO ŽIVOT! Aleksandra otkrila kako ju je David VERIO i šta su o svemu rekli Biljana i Mungos! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'