AKTUELNO

Nevolje u ljubavnom gnezdu?

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Sledeće pitanje postavio je Lepi Mića Ani Korać. Njega je zanimalo zbog čega Koraćeva ne želi da pita svog novog dečka, Davida Dragojevića, o manipulacijama za koje je priznao da je radio svojoj bivšoj verenici, Aleksandri Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Imam pitanje za Anu Korać. Da li smatraš da si ti jedina osoba koja treba kad se vide klipovi Aleksandre i Davida iz starih vremena, koji jedino pokazuju da je bila ljubav. Da li ti misliš da Zorica i ja i ostali treba da skačemo na to ili ti treba da pitaš o čemu se tu radi i odakle ti znaš da je on lagao - upitao je Mića.
Meni je taj isti dečko objasnio lepo još pre 3 meseca. On je meni rekao da je bio zaljubljen u nju, ali da je prestao. Ti klipovi, on je rekao da je lagao, i nju i sebe. Ja neću da se mešam između njih. Neka on objasni zbog čega je to uradio, neka to oni rešavaju, jer ja nisam bila u njihovim životima. Ja njemu ne verujem za neke stvari, ali mu verujem u osećanja prema meni i tu ne sumnjam. A ovo između njih ko je šta lagao, to je između njih - odgovorila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sam sebe lagao da je volim, samim tim sam lagao i nju, zato što sam se zaljubio u Anu. Bežao sam od rasprava, imali smo te neke probleme koji nisu mogli da se reše i sve to. Govorio sam ja njoj da je volim, i sve to - ubacio se David.

PROČITAJTE JOŠ: PLANIRAO SA NJOM DA PROVEDE CEO ŽIVOT! Aleksandra otkrila kako ju je David VERIO i šta su o svemu rekli Biljana i Mungos! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'