AKTUELNO

Znao je da je David hteo da se našali, a ćerki preneo drugačije.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Zlata Đurković upitala je Aleksandru Subotić zbog čega priča sa njenim bivšim verenikom, Davidom Dragojevićem kao da se ništa loše između njih nije desilo. Kada je ustala, Subotićeva je ispričala kakvu je smicalicu smislio njen otac, Karađorđe Subotić i time zabrinula zadrugare, ali i nasmejala.

Foto: TvPink Printscreen

Otkad ti pričaš sa Davidom, kao da se ništa nije desilo između vas? - pitala je Zlata.
Karađorđe je došao iz štale i rekao da je video Davida sa konopcem i aludirao je na to da je hteo da se obesi. Gde je David rekao da mu je kanap trebao da obesi noge. Karađorđe je imao bliskog prijatelja koji se obesio. Ja sam prišla njemu i ljudski sam ga pitala zbog čega je to uradio - ispričala je Aleksandra.

Iako je Karađorđe u tom trenutku popričao sa Davidom i znao je zbog čega Dragojević uzima kanap, svojoj ćerki je preneo pogrešnu inforamciju koja je alarmirala Subotićevu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOSTA MU JE SVEGA? Dok je Ana Korać spavala David Dragojević se osamio, a onda se VALJAO PO RAJSKOM VRTU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'