AKTUELNO

Nekada su bile u sjajnim odnosima, a onda je Ana uplovila u vezu sa Davidom.

Sledeća takmičarka koja je popričala sa voditeljem Ognjenom Amidžićem je Jovana Tomić Matora. Kako je već poznato, Matora je veoma bliska prijateljica sa Anom Korać koja se trenutno nalazi u ljubavnom trouglu sa bivšim verenicima, Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem, pa joj nije bilo teško da iznese svoje mišljenje.

U razgovoru sa Ognjenom, Tomićeva je istakla koliko se David promenio otkad je sa Anom, ali i o njegovim emocijama prema bivšoj verenici Aleksandri.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, ja se trudim da ne bude da sam se distancirala, ali kako se ova priča odvija, ne bih volela da se sazna da David Ani nešto radi iza leđa. Prošle godine se meni sa Lunom desilo da sam se zbog Slobe razočarala u nju. Tako se sad dešava i sa Anom, ali vidim da David utiče na to. Ako gledamo sve to što su oni izneli i sve klipove koji su pustili, on je toliko kontradiktoran, govori da je voleo, da je bila velika ljubav, pa onda priča da ga je gušila. On se pet dana pravdao Sandri kako nije bio poljubac, a u knjizi napisao da je bio. Postalo mi je toliko zanimljivo nakon što je Aleksandra ušla, jer ne mogu da shvatim da bi bilo ko zbog novca folirao emociju. On je ljubio Aleksandru, grlio, mazio, ne može im niko ništa, ali fakat je da nešto nije u redu - započela je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Dobacila sam Ani da su slatki, oni su se gledali i smejali, u očima im se vidi. Ja guram Anu, kad god priča pogleda Aninu reakciju, pa Davida. Izgledaju kao par koji nisu završili ljubav. Kako on dozvoli sebi da joj prebacuje šta je kupio. Volela bih da imam opravdanje za njega, tu su samo nijanse ko tu laže. Da nije ušla Aleksandra, mislila bih da je David idealan mušakrac za moju drugaricu. Postavlja se pitanje, ako Aleksandra toliko ne valja, kako je on bio sa takvom osobom. Ana i ja smo izgubile taj odnos, ali dobro razumem je, zaljubila se. Meni samo nije jasno da ona ne vidi koliko on laže, a kaže da sve to zna. Treba da bude dostojanstvena. Meni je krivo što se to dešava Ani, ali ja nemam argumente, osim što je Ana stvarno zaljubljena u Davida. Njemu se ništa ne slaže šta priča - dodala je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Jovana Tomić Matora

'