AKTUELNO

Žestoko se posvađali tokom pitanja novinara.

Nakon što je Stanija Dobrojević pričala da je slučajno dohvatila Marka Miljkovića za zadnjicu tokom ovonedeljne žurke, u kući je nastala velika svađa kada se u sve umešala Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova zadrugarka ušla je u raspravu sa Markom Miljkovićem, a u jednom momentu Luna Đogani je skočila na noge i počela da urla na pevačicu, jer više nije želela da sluša svađu svog dečka i Zorice.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna i ja nikada ovde nismo spomenule Marka Miljkovića. Ona se u ovoj sezoni lepo ponaša. Marko je mene okrivio za sve, vređao moje sinove. Rekao si za moje sinove da su majmuni! Do kraja rijalitija ja sam ti na kičmi. Mene više neće kriviti. Sinoć smo videli ko Lunu Đogani maltretira - govorila je Zorica i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jedna seljačina! Foliraš i glumiš, sedi! Ti si napušao njenog oca, majmune! Više da me nisi spomenuo što se tiče Lune, a ja ću te j*bati do kraja rijalitija. Kada izađeš napolje, ja ću te prebiti! Vrati se u Brus, ja ću da te polomim! Ja ću da te bijem! Pi*ketino jedna! Priznaj da voliš muškarce i da ti je ovo samo maska! Idi kod Brendona - govorila je Zorica Marku.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta pakuješ ti? Koga možeš da zaj*bavaš? Ja nisam rekao za tvoje sinove da su majmuni! Rekao sam da gajiš majmune kod kuće, a ne za sinove! Treba da je bude sramota svoje karijere - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

A da li je to sada bitno? Da li je to tema sada? To nije bitno sada! Nije bitno, nije to tema. Pitanje je bilo za Staniju, o čemu pričate vi? Šta se ti mešaš koji k*rac više? Vi ovde pričate o meni, vi ste bolesni! Odj*bite više! - vikala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zorica Marković

'