AKTUELNO

Ne prestaju da se svađaju!

Večeras je na programu televizije Pink specijalna emisija ,,Pitanja novinara", gde će sedma sila postavljati zadrugarima najintrigantnija pitanja o situacijama koje su se desile u "Zadruzi 2" proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Jedno od pitanja bilo je upućeno i Davidu Dragojeviću, a odnosilo se opet na početak veze sa Anom Korać i kada je zapravo flert krenuo.

Nikada nije bilo otvoreno flertovanje na početku. Hvatali smo par pogleda. Kada sam počeo da je zovem Hugo, od Nove godine je krenulo. Aleksandri je to smetalo. Ja sam spustio gard prema Ani tad - govorio je David.
Flertovao si otvoreno, videla sam! - dobacila je Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je ustao da opet optuži svoju prijateljicu Anu Korać da je sve planski uradila sa Davidom:

Ja tvrdim da je Ana sve vreme planski radila kako da dođe do Davida. Čim je videla da je imala slobodan put, ona je krenula - optužio je Mića svoju drugaricu.
Ja sam ti rekla da sam zaljubljena u Davida i da čim izađemo napolju, ako je slobodan, da ću da ga kontaktiram - pravdala se Koraćeva.
Evo, sad si priznala. Reci da ste namerno ušli u priču svesni svih posledica. Ona je bila kod njega kući - drao se Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra Subotić nije mogla da sluša više, pa je optužila Davida da je za sve kriv i da je flertovao prvo sa Lunom Đogani, pa sa Anom Korać, dok je bio sa njom, a nju optuživao da ga guši u vezi:

Nemoj da meni pripisuješ razna gušenja, sve sam videla. Nemoj da lažeš, klošaru jedan. Flertovao si sa Lunom, pravljene su grupe! - dobacivala je Subotićeva Davidu.
Kriv sam, izj*bite me svi! Imam novu devojku i ćao! - rekao je David.
On je prvo flertovao sa Lunom, pa onda sa Anom! Svesno si me napravio ludom i da me svi gledaju kao ludaču - govorila mu je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'