AKTUELNO

I dalje nije želeo da prizna!

Večeras je na programu televizije Pink emisija ,,Pitanja novinara", gde sedma sila postavlja zadrugarima najintrigantnija pitanja o situacijama koje su se desile u "Zadruzi 2" proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Urednika portala Pink.rs i novinara Darka Tanasijevića zanimalo je da Ljuba Pantović prokomentariše izjavu Davida Dragojevića da nije poznavao životnu priču Aleksandre Subotić pre ulaska u vezu sa njom, a o kojoj je brujala cela Srbija.

I te kako je svako znao o toj priči, koja nije lepa i koja je najsramotnija priča koja se pojavila. On je znao sve to, i te kako je znao za koga se zakačio. Ovde je glavni problem što dotični ne želi ništa da prizna. On je u momentu Aleksandrine diskvalifikacije imao imidž "anđela čuvara", ali onda se pogubio u svojoj priči. Previše laži. Meni je samo krivo što je Aleksandra dopustila sebi da nasedne na laži i provokacije ovog ovde. Njoj niko nije trebao nakon ulaska u vezu sa njim. Neka peglaju svoje stvari, ja ću se mešati - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam ja rekao majci da kaže ćerki da je k*rva. Niti sam ja stao između nje i Aleksandre. Ona je počela da vređa Aleksandru kada je promenila šifru na Instagramu - uzvratio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Onda se su dotakli sporne teme o tome ko je kupio Davidovu kartu za Ameriku, o kome su već nekoliko puta raspravljali, a i dalje nisu mogli da se usaglase da li je to Aleksandra ili je Dragojević sam kupio. Tema je na kratko prekinuta, a sledeće pitanje se odnosilo na istu temu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

#Zadruga 2

'