AKTUELNO

Dobrojevićeva pokušavala sve vreme da se opravda!

Elvira Ivazović u dugotrajnom razgovoru sa Stanijom Dobrojević dovela je u pitanje i njenu diplomu, kao i posao koji je Rumljanka obavljala u Americi. Da podsetimo, Stanija je od pojavljivanja na javnoj sceni govorila da je radila kao krupije u jednom od najpopularnijih kazina. Međutim, Elvira je htela da iskaže svoje mišljenje, što se nije svidelo Dobrojevićevoj.

Elvira je primetila ono što je ostalim zadrugarima promaklo. Iako se hvalila svojim poslom u kazinu, a budući da Veliki šef svakog utorka organizuje nezaboravan provod u ulici Poroka, gde se nalazi i skupoceni kazino, Stanija nikada nije odigrala potez.

Foto: TvPink Printscreen

Što sam išla na fakultet? Što sam grebala i borila? - upitala je Stanija.
Ti kao krupije koji je radio u kazinu, ja tebe nisam videla nijednom da si ovde nešto odigrala - odgovorila je Elvira.
Ti sad dovodiš u pitanje i moju diplomu i krupije - iznenadila se Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ako si radila kao krupije i sve to, očigledno nisi bila zadovoljna platom. I onda si iz nekog razloga odlučila da odeš na kasting, takmičenje kao krupije i student, znači da si imala želju da uradiš nešto više i tu si uradila šta si uradila. Nije to kao da si pobedila kao predsednik države - obrazložila je Ivazovićeva.
Ja nisam bila Amerikanka, nisam bila plavuša, to je bilo čudno da pobedim - pravdala se Stanija.
Pa samim tim si bila zanimljivija, jer si iz Srbije, crnka. I ti si osvojila tu pobedu, to je znak da si htela da imaš nešto više od života. Ti da si želela da ne radiš to, ti bi ostala i dalje da radiš kao krupije - dodala je Elvira.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: STANIJA PRVI PUT PROGOVORILA O BRAKU: Poverila se Elviri, pa otkrila zbog čega nije želela da ima decu! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'