AKTUELNO

Nije mogao da odoli!

Branislav Radonić Brendon došao je na red da izabere jednog od dva potrčka tokom današnjih nominacija. Stanija Dobrojević i Marko Miljković, ovonedeljni potrčci, bili su poprilično izjednačeni što se tiče glasova. Međutim, šou program napravio je Brendon kada je ustao da nekoga nominuje.

Kako je već poznato, pre samo nekoliko dana Luna Đogani imala je veliki problem, jer je primetila da njen dečko, Marko provodi sve više vremena sa Radonićem. Iako su bili samo na korak do ljubavnog kraha zbog šoumena, Branislav je ustao i ponovo isprovocirao blogerku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je Marko najbolji drug, ja podržavam vezu Marka i Lune. Najviše volim kada se njih dvoje svađaju zbog mene. Ja volim da pijem kafu sa Markom od ponedeljka do nedelje. Takođe izuzetno volim kad se Luna ljuti zbog toga, onda se ja zabavljam i smejem se. Ali mislim da je Marko pravi muškarac za nju. Mislim da njegov mentalni sklop odgovara njenom. Ja razumem Marka, jer sam ja imao jednu devojku koja je bila histerična i nervozna - ispričao je Brendon.

Luna nije imala komentar, već se sve vreme smeškala tokom Brendonovog detaljnog izlaganja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IZMEĐU DVE VATRE: Luna morala da bira između Stanije i Marka, pogledajte koga je izabrala! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'