AKTUELNO

Luna nije mogla da veruje šta čuje!

Zadrugari su ove noći gledaju klipove koji su bili najaktuelniji u proteklih nekoliko dana, a ono što je posebno privuklo pažnju svih je odnos Stanije Dobrojević i Marka Miljkovića i situacije koja se odigrala na žurki u Zadruzi.

Naime, Dobrojevićeva se navodno slučajno priklonila Marku, što je izazvalo burne reakcije njegove devojke Lune Đogani, pa su ušle u žestoki sukob.

Foto: TvPink Printscreen

Kad sam izašla nazad, rukom sam slučajno. Ti nisi uopšte glupa, ti si i te kako namazana! Priča se vrti oko Aleksandre i Davida, ti si emotivni manipulator, ali u mom slučaju se to neće desiti! - pravdala se Stanija.
Stanija i te kako zna da se nakači ovima koji privlače pažnju. Ovo je uobičajena stvar tokom žurke da slučajno uradi nešto. A Marko svojim ćutanjem potvrđuje. Između njih dve postoji netrpeljivost - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Vi ste svi foliranti ovde, sram da vas bude! Ovo nije Stanija, ovo je njen klon! Ona je juče rekla da ja gledam šta ona radi, a ona ide kod mog dečka! - bila je ironična Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ti sada plači i glumi žrtvu da privučeš pažnju, jer si sada nebitna! To da njega voliš kao Slobu je šuplja priča, to se neće desiti! TI voliš tuđe više nego 'leba da jedeš - rekla je Stanija.

Kako je izgledala ova žestoka rasprava, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'