AKTUELNO

Nisu mogli da se opravdaju zbog ovoga!

Između pojedinih zadrugara nastala je žestoka rasprava nakon što je započeta emisija ,,Gledanje snimaka", a u kojoj su raskrinkani svi koji su tvrdili da nešto nisu izgovorili ili osećaju amneziju.

Tako su svi takmičari gledali klip u kojem je David Dragojević pokazao srednji prst svojoj bivšoj devojci Aleksandri Subotić, a zbog čega ga je Ana Korać prekorela i pridikovala mu zbog toga što neće znati šta da odgovori kada ga pitaju zašto je to uradio.

Meni si pokazivao ta dva prsta i to nije prvi put! - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam ni znao zašto se naljutila, uopšte Aleksandru nisam video! Ja sam mislio da je Lazar popio, jer tad počinje neke teorije i neke svoje priče - pravdao se David.
On je nekome van Zadruge to pokazao! - rekla je Ana.
Iz mog ugla, da to nije bilo namenjeno Aleksandri, zašto bi te Ana pitala zašto to radiš? Ti si rekao da možeš i k**** da pokažeš! - pitala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ali, ja sam to rekla zato što je to pokazao nekome spolja! I zato sam mu rekla da se posle čudi kad mu postavljaju ta pitanja! - objasnila je Koraćeva.

Oni su se ponovo osvrnuli na fizički okršaj Mine Vrbaški i Aleksandre, a Subotićeva je tvrdila da su to njih dve namerno osmislile.

Ja nisam želela nju da udarim, namerno je uradila ovo! Nisam imala tu nameru, bila sam puna negative samo! Njih dve su živele zajedno, savršeno su znale šta rade! - rekla je Aleksandra aludirajući na Anu i Minu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam popio litar alkohola, nego dve limenke! Sama si napravila dramu! - rekao je Dragojević.
Ti si sama rekla da ćeš nekog udariti i evo ja sam bila ta - rekla je Mina.
Ti stvaraš svoje filmove u glavi! To nema veze sa tim! - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja jesam go*no i priznao sam da sam lagao, ali ni ti nisi bajna ni sjajna! - tvrdio je David.

Detaljno o ovoj raspravi, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'