AKTUELNO

Opet se potresla!

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi klip koji je prikazan odnosio se na raskid Marka Miljkovića i Lune Đogani, gde joj on govori da je ne voli dovoljno da bi joj tolerisao sve stvari koje joj zamerao tih dana, pa je zato odlučio da raskine njihovu vezu i gde ona njega ubeđuje da je srećan sa njom, te da ne raskida zbog toga . Luna je imala komentar:

Katastrofa. Mogu da zamislim kako je mojima kada me gledaju ovako uplakanu. Meni bi mama verovatno šamar lupila. On je tako hladan i ravnodušan i ne pokazuje u tim trenucima nikakvu emociju prema meni, a ja se pojedah živa - rekla je uznemirena Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah potom im je pušten klip gde Luna moli Marka da ne raskida sa njom, iako je danima poricala da je to radila. Marija Kulić je želela da da prvi komentar:

Ovo je klasično iživljavanje, toliko sam zamrzela Marka, krivo mi je što sedim pored njega. Iživljava se nad devojkom, gleda u kamere, ona se iskida. Glupača jedna, ja bih mu rekla, tj. neću da psujem. Psihološka igra njegova. Kako ona sebe ponižava, ja bih pre bila sama, nego da se ovako ponižavam. Luna Đogani moli Marka Miljkovića iz Brusa da je ne ostavlja dva meseca pred kraj. Luna, ti si toliko glupa ispala ovde. Ko je ovo? Za šta ga moliš? Klošar pravi. Šta tvoj otac kaže za ovo? -  prokomentarisala je Marija i oterala Marka da sedi na drugom mestu.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković, koja je jedan od razloga za raskid koje je naveo Marko, imala je komentar isto:

Ovde se vidi ovo što ja pričam danima. Ja sam doživela mnogo uvreda od dotičnog, neću više ni ime da mu spominjem jer je šljam. Vidi se sad ko manipuliše ovom devojkom i ko je psihički maltretira - rekla je Zorica.

A onda je ustao i Savo Perović, Lunin najbolji drug u rijalitiju i dao svoj komentar:

Ja odlično znam koliko se Luni dopada Marko. Samim tim ona je pobedila sebe što je ušla u vezu sa Markom. U 80% slučajeva sam podržavao Marka, i te kako sam bio na njegovoj strani. Iskreno, meni je ovo bilo baš potresno i šokantno. Meni je ovo bilo strašno, da ti (Luna) opet sebi dozvoljavaš ovo. Ovo ti uopšte ne treba. Treba da budeš dostojanstvena. Ovo ne podržavam, ti (Marko) toliko izgledaš bezobrazno i hladno - govorio je Perović, dok je Luna ćutala i tužno gledala u njega.

Foto: TvPink Printscreen

Miljković je želeo da se odbrani:

U pravu je da sam ja hladan, ja sam takav po prirodi. Ja sam samo čekao da ustanem sa te stolice i da se Luna i ja nikad ne pomirio, ja sam tad doneo odluku. Ipak nisam mogao to da uradim, videli ste na kraju šta se desilo. Vi verovatno nikada niste voleli (rekao je Mariji koja se nasmejala na njegovo izlaganje). Ja sam jednostavno tako hladan i ne pokazujem emocije. Bilo mi je neprijatno zbog oboje. Teško mi je i dok gledam i dok se sećam, ali mislim da smo oboje izvukli pouku - pravdao se Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je krenula da plače i kroz suze govorila:

Ja nemam šta da kažem stvarno, meni je ovo katastrofa. Ja sam toliko isrcpljena bila. Nemoj da me pitaš dokle ću da tolerišem. Ja mogu da kažem da cenim sebe, vi ćete da kažete da ne cenim. Jedino što mi je žao je zbog moje porodice. Opet gledaju onu odvratnu Lunu, koja plače, moli, sere po sebi. Ovo je užasno. Volela bih da mi mama lupi šamar. Imale smo dogovor da se ovakve stvari neće dešavati, zbog j*benog Slobe i svega, da se ja opet ponižavam zbog ljubavi - kroz plač je pričala Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je odlučio da da svoje viđenje situacije:

Ovo je već viđena i ispričana priča. Ovo je gospodin Miljković sve u glavi smislio. Ovo je odrađeno kao na automatu, pustio je da se ponižava maksimalno. Bio je emotivno rastrojeniji kad se svađao sa Tomom, nego sa Lunom. Ovo joj je najveća bruka, Sloba je bio mala maca. Ona je sada u strahu, ne sme da kaže ništa. Ako vam je ovo ljubav, s*rem vam se na ljubav. Ovo je poniženje i mobing - obrazložio je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 2

'