AKTUELNO

Savladale ga emocije!

Nenad Aleksić Ša danas je proslavio rođendan sa svojim cimerima u rijaliti programu "Zadruga 2", a u kafiću "Dubioza" ih je čekalo veliko posluženje sa hranom i pićem. Reper je odmah pročitao rođensansku čestitku koju mu je poslala njegova supruga Ivana.

Foto: RTV Pink

Ljubavi moja srećan ti rođendan. Želim ti sve najlepše i najbolje, jer ti to zaslužuješ. Da ti se ispune sve malene i velike željice. Kada izađeš želim ti još jedan hit, jer ih nije bilo dovoljno. Volim te najviše na svetu, ti si moj život. Stao mi je svet kada si ušao u "Zadrugu", jedva čekam da izađeš, pa da nastavim normalno da živim - glasilo je pismo.

Kako Ša nije bio u stanju da pročita poruku do kraja, jer se rasplakao, to je umesto njega učinila Ljuba Pantović, dok je reper sve vreme pažljivo slušao šta mu je supruga poručila.

Foto: RTV Pink

Nenadu je pismo napisala i mama, a on je odlučio da ga pročita nešto kasnije. Podsetimo, nakon njegovog zbližavanja sa Draganom Mitar, Aleksićeva supruga Ivana je imala priliku da ga poseti u Rajskom vrtu. Tada je on sve vreme plakao, a nakon ove situacije Ša je odlučio da se udalji od ove zadrugarke.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'