AKTUELNO

Ona nikada nije imala dlake na jeziku.

Tokom današnjeg "Porodičnog sastanka", tema među zadrugarima bili su međuljudski odnosi u Beloj kući. Zorica Marković komentarisala je odnose zadrugara i njihovo ponašanje, a dotakla se i Davida Dragojevića

Niste skinule staru šminku sa lica, a stavljate novu. Ja sam ovde bila od smeća do zla, ja to ne želim da budem. Vi narodu niste ništa. Lažete i mažete na tone. Imam pravo da komentarišem. Mnogo si se usk*rčio. Hoćeš da ti kažem ko je tvoj tata. Ti si jedan cirkus Kolorado. Ova (Ana) će te prva odj*bati. Ti o meni ne znaš ništa. Mnogo si sitan i mali. Nikada ne možeš biti Sloba Radanović, ti si jedan majmun. Ja sam se javno oglasila da sam protiv onoga što Luna Đogani radi u rijalitiju - pričala je Zorica Dragojeviću.

Foto: RTV Pink

David joj nije ostao dužan, već je optužio Zoricu da je pravila spletke pre ulaska u rijaliti i da je želela da uništi Lunu Đogani i Mirka Gavrića.

Ti si pravila obruč oko Lune i Mirka Gavrića, da ih napadaju. Ti pričaš u bradu, Ljubu pljuješ. Ideš i kod jednih pričaš jedno, a kod drugih drugo - optuživao je David Zoricu.

Foto: RTV Pink

Zorica je iskoristila priliku i oplela po Marku Miljkoviću, koji po njenim rečima iskorišćava Lunu Đogani.

Imate mozak kao paukova m*da. Vi kao nešto j*bete. P*derčino jedna. Vas dvojica ćete se j*bati kad izađete napolje. Ti p*deri će te razvaliti kad izađeš napolje. Podvodiš devojke za pare. Vrtiš Lunu kao vrtešku - urlala je Zorica, a Marko joj je odgovorio:

Foto: RTV Pink

P*dere imaš kući, kao i majmune. Imam džukelu kod kuće veću od tebe. Kaži, fali ti k*rac, tražiš ga i dobijaš ga mentalno od mene - vikao je Miljković.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'