AKTUELNO

Situacija se polako zakuvava!

Nakon što je Veliki šef poslao pismo zadrugarima da treba da održe porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa, oni su se okupili oko crnog stola, te su počeli sa iznošenjem mišljenja.

Među prvima je ustala sudija Snežana Ilić koja je iznela svoj stav o ljubavnom trouglu, ali onda je bila prekinuta od strane vođe, Lepog Miće.

Foto: TvPink Printscreen

Trenutno, ja nemam problem ni sa jendim zadrugarom. Ono što je obeležilo nedelju jesu Aleksandra, Ana i David. Ne bih da komentarišem njihov odnos, ali mogu na svoj način. Što se tiče njih troje, svako iznosi svoje gledanje na njihovu vezu, koliko je trajala i sve. Onda skaču Aleksandrini mama, tata, raspravljaju se. Što se tiče Tominog i mog odnosa, mi smo lepo komunicirali, ali to je dečko koji voli da se meša, zamera. Nismo mi u svađi, samo ne možemo da komuniciramo dok on ne spusti loptu. Bilo mi je zanimljivo tokom nedelje, pratila sam pomno odgovore Lune i Marka - pričala je Snežana, ali ju je onda prekinuo Lepi Mića.

U raspravu se zatim uključila i nova zadrugarka Elvira Ivazović, koja je potpuno neočekivano zaratila sa Zoricom Marković.

Ovde je bukvlano sve ono što sam propratila, a to je prvi dan kad sam bila ovde, ona lomljavina od strane Davida i mislim da će se u "Zadruzi 3" tek rešiti nešto, za te neke informacije koje je počela priča da su krenule od mene. Ja sam prokometnarisala u garderoberu izgled njegove mame, ništa više nisam rekla. Onda mi je Lazar rekao da se smirio. To je jedino što sam htela da objasnim, nisam ni čula šta mi je govorio. Ostalo, što je meni jedino malo problem to je higijena, ali ću se valjda navići na to. Odnosno nehigijena u kući, ja ovde nisam došla da bih čistila - uzvratila je Elvira Zorici.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Lepi Mića ustao i očitao zadrugarima lekciju, budući da su se stanari Bele kuće držali marginalnih tema tokom komentarisanja. Mića je ustao i prokometnarisao ono što je bilo najzanimljivije tokom nedelje.

Veza Rebeke i Petrućija je uznemirila našu zajednicu, jer je ostala bez svoje posteljine, koja je završila u štali. Rebeka je plakala ceo dan, ona sada sređuje svoju šminku, jer je to najbitnije, još ako primi k*rac, biće još više zadovoljna. Juče je opterećivala sve svojom propalom vezom. Što se tiče odnosa, Pantović, Subotić, Dragojević i Korać, tu se dešavaju stvari koje nikome tu nisu jasne. Što se tiče veze Lune i Marka, ovde smo se izjašnjavali svi, imam osećaj da vi pojedini ne smete da kažete ni jednu ružnu reč o Luni. Zašto to radite, ja ne znam. Ako joj mislite dobro, kažite toj devojci gde greši, jer radite pogrešne stvari za nju. O njoj se ovde kometnariše non-stop. Odnosi između Ane i mene su loši, jer smatram da moja priajteljica srlja iz problema u problem. Mislim da ona stvari koje radi i koje nju zadovoljavaju, da je u pravu. Postoje stvari koje te zadovoljavaju, ali nisu uspravne. Imaćeš kritiku moju uvek, Stanija mi je rekla kako ja tebe branim - pričao je Lepi Mića, te je nastavio da kometnariše i ostale događake u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna i Marko pred raskidom: Miljkovića boli njena prošlost, Đoganijeva grcala u suzama! (FOTO)

Kako je sve uzgledalo, pogledajte u video - prilogu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'