AKTUELNO

Na korak do raskida?

Emisija ''Pitanja gledalaca'' se završila pa se većina zadrugara vratila svojim aktivnostima koje imaju pre spavanja. Rebeka Popović je imala preča posla pa je komentarisala dečka Marka Petruševića sa Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Strašno mi je da gledam kako se on ponaša sada ovde. On ne zna da se zaustavi. Meni je mene žao. Stanija je jedva dočekala da se dere na mene, sve se preko moje kičme lomi. Meni pravi problem sa njima. Ništa kriva nisam - žalila se ona Nenadu.

Rebeka je potom govorila kako ne može više da trpi da se njegovo ponašanje posle svake žurke loše odrazi na nju koja ništa loše nije uradila. Reper Ša je na sve načine pokušavao da joj objasni da se samo tako ponaša utorkom uvece i da je generalno dobar momak.

Moraš da se navikneš na to. To je tako i tako mora da bude. Prihvati to. Voli te čovek, nije to razlog da se svađate. On nije alkoholičar, ne pije svaki dan, samo je nezgodan kad popije, molim te smiri se. Ovde svakakve stvari izmišljaju - pravdao je Ša Petrućija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne mogu svaku žurku da imam haose. On ne bira, muško, žensko. Brendona napada, Marijanu, Staniju, Maji dobacuje. Ovo je strašno. Ne mogu to više, imam i ja dostojanstvo... - govorila je Rebeka dok je Nenad pokušavao da joj objasni da to nije razlog za raskid sa Petrućijem.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Nenad Aleksić Ša

#Rebeka Popović

'