AKTUELNO

Nastala velika svađa.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto je, kada je igrala tokom žurke u utorak veče, uhvatila Marka Miljkovića za pozadinu, bilo je pitanje za Staniju Dobrojević. Inače ovo je videla i njegova devojka Luna Đogani, koja je tada gurnula Staniju od Marka.

Uhvatila? Često se dešava na žurki, kada igramo, da igramo ispred ogledala. Desilo se i da sam Zlatu očepila. Osetila sam da me je neko gurnuo. To se dešava, nije bilo namerno. Mislila sam da je Marko to uradio i da nešto pokušava - govorila je Stanija, a onda ironično dodala: Ne, htela sam da smuvam Marka sinoć!

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam te gurnula. Svaki put ću da je gurnem kada to uradi. Šta se trljaš? Hajde bre, šta mu igraš? Ne može, bre! I da je slučajno i da nije, ja ću tako svaki put da reagujem. Bilo je to i sa Davidom, ne samo sa Markom. Jednostavno, ja sam oboje gurnula. Stanija, ti si Vladimiru na čelu napisala: "Oduzeto" i ovo je oduzeto! - rekla je Luna koja je bila vidno nervozna zbog ove situacije sa Stanijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna, non-stop si pratila moje kretanje, čim si tako reagovala. Ponižavaš se Luna, nisi sigurna u sebe i ljubomorna si. To je bio sekund! Ti si se nabijala na k*rac oženjenom muškarcu na tri metra od njegove žene - rekla joj je Stanija.

Došlo je i do svađe između Marije Kulić i Lune Đogani, a nakon Stanijinog izlaganja David je aplaudirao, posle čega je nastala svađa između Stanije, Maje i njega. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

'