AKTUELNO

Mića tvrdi da uvek iznosi svoje stavove.

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su imali dosta zanimljivih pitanja od strane publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega toliko štiti Anu Korać, koja je trenutno u emotivnoj vezi sa Davidom Dragojevićem, bilo je pitanje koje je večeras dobio Lepi Mića. Ovaj zadrugar je sve negirao i rekao da samo savetuje Anu, kao i da je kritikuje uvek kada pogreši.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i te kako napadam Anu Korać, kao i Aleksandru i Davida kada pogreše. Nisam je štitio nikada kada je radila pogrešne stvari. Od prvog dana njene veze sa Davidom, ja sam rekao da će ona imati non-stop napade, ona mene nije shvatila. Ja sam govorio svoj stav, dolazio sam u sukob i sa Aleksandrom i sa Anom. Tvrdim da veza Ane i Davida nema budućnost. Ako misle da branim Anu od Aleksandre, onda se grdno varaju - govorio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je glupo pitanje. Mića mene nikada ne brani. On meni u hotelu kaže svašta. On ovde nema od čega da me brani, on samo kaže ono što misli - rekla je Ana, a onda se posvađala sa Aleksandrom.
Alo bre, bila si sa Janjušem, sa Markom... Tvoje mušterije se javljaju novinarima. Folirantu - pričala je Aleksandra Ani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Devojko ti imaš problem sa svojm bivšim dečkom, ne sa mnom! Prestani da me spominješ. Nisam ti ja problem, nego tvoj bivši dečko sa kojim si lagala zajedno - pričala je Ana Aleksandri.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

'