AKTUELNO

Došlo je i do rasprave majke i ćerke.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Davide, ako je nisi voleo, zašto si govorio kako vas ništa neće poremetiti i da je to velika ljubav'' - glasilo je pitanje za Davida koje je pročitao Milan Milošević.

Ja sam to govorio jer sam se nadao da će da se promeni. Svašta je radila ovde. Pusti me tih priča. Nemoj sad ovde da praviš sebe žrtvom - govorio je Dragojević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Umukni, ti nisi bio sposoban da zaradiš. Ja sam sve radila ovde da dobijemo pare. Ja smem da kažem sve. Ti nisi muškarac. Pored takvog šmekera, ja sam se svađala sa muškarcima ovde - vikala je Subotićeva.

Mića je naravno izneo svoj stav o svemu. Razočarano o Davidu je govorio jer smatra da pokazuje lošu stranu sebe koja mu neće dobro doneti.

Poenta priče je da budeš isti. Kao dok ste bili u vezi, i sada kada se vratila. Ispadaš mnogo loš čovek, iz greške u grešku ideš - priznao je Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Neka mi obezbede raku kada izađem, jer ja očigledno nisam sposoban ni za šta - obratio se David kamerama.

Aleksandra je potom napala majku Ljubu za koju je rekla da se nikada nije starala o njoj, zvala je da pita kako je, ali i to da nikada nije ni čokoladu kupila unuki Magdaleni. Pantovićeva je demantovala njene reči govoreći kako je upravo poklone koje je kupila za nju Subotićeva kačila na svom Instagram profilu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

'