AKTUELNO

Ostala je bez teksta.

Voditelji Bora Santana i Bane Čolak pripremili su emisiju radio "Amnezija" za pamćenje, a kao i svake srede obaraju sve rekorde gledanosti, ali i slušanosti na televiziji i radiju Pink.

Ono što je nasmejalo širi auditorijum je gostovanje Dorotee Jovanović koja je stigla u studio kako bi bila u ulozi psihijatra, pa je samim tim dijagnostikovala pojedine zadrugarke. Ono što je privuklo pažnju svih je izjava da je Stanija Dobrojević "baba devojčurak".

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Lune, ona ima sklonost ka maštanju. Kreirala je svoj imaginarni svet koji ne želi da pokaže drugima, razumeće samo gospođa sudija, ona je ipak školovana. Mnogo je volimo, posebno nju i njene diplome. Mnogi misle da Marko koristi Lunu, istina leži u suprotnosti, ona koristi njega. On liči na Jigita, on se sviđa Luni. On ima frizuru kao Jigit, imam informaciju da je već rezervisala kartu za Istambul. Ona je opsesivna u svetu iluzije i mašte. Što se tiče Stanije, zarobljena je u vremenskoj kapsuli koja je stacionirana u ,,Farmi 6". Možemo da konstatujemo "babadevojčizam". Ona je tada bila devojka, sad je već baba. To je nemogućnost adaptacije - rekla je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovoga su svi zadrugari prasnuli u smeh, a naročito oni koji je ne vole. Kakva je bila Stanijina reakcija, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dorotea Jovanović

'