AKTUELNO

Miljković bio u šoku!

Nakon što se veoma turbulentna emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" završila, zadrugari su otišli da se odmore.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković izdvojili su se u spavaćoj sobi, gde su pričali o svojim fanovima, a Marko je objasnio kako je uvek odbijao poklone od istih.

Jedan bio baš uporan. Reko' ja ne mogu, nema šanse. On mi priča "Molim te, molim te", ubedio me na kraju i uzeo sam - rekao je Miljković kroz osmeh, a onda je Luna sa njim podelila nešto što nacija do sada nije znala.

Foto: TvPink Printscreen

Kad sam izašla oni (fanovi) su hteli da meni i Slobi iznajme stan i da nam oni plaćaju, ali pošto smo mi raskinuli, ja kad sam izabrala ovaj stan oni su mi platili tu prvu kiriju. Ja sam to prihvatila, jer su oni to stvarno želeli. Nas dvoje smo ovde stalno kukali kako hoćemo da iznajmimo stan zajedno i onda su oni tako hteli. Međutim, samo sam ja tu živela - objasnila je Đoganijeva, a Marko je bio vidno šokiran.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TI SI MI RASTURIO PORODICU: Karađorđe optužio Lepog Miću za krah veze njegove ćerke,on mu BRUTALNO ODGOVORIO! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'