AKTUELNO

Prvi put je iznela svoje iskreno mišljenje o pojedinim zadrugarkama.

Nakon što je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću počela je omiljena emisija svih gledalaca "Zadruge 2", "Pretres nedelje sa Milanom".

Milan je imao pitanje i za Elviru Ivazović, novu učesnicu, koja se tek pre nekoliko dana uselila u "Zadrugu 2".

Foto: TvPink Printscreen

Elvira, uselila si se u subotu, nekoliko puta si rekla da ti treba vremena da se adaptiraš jer si prvi put u rijalitiju. Ovo ti nije prvi rijaliti, ti si slagala i nas i naciju - rekao je voditelj.
Bila sam na probnom snimanju, to nije bilo ništa bitno. To je bila ta ekipa kada je bio Ervin, Adam, tako da je to to - rekla je zbunjeno Elvira.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde si dva dana, već si stekla utisak o nekim osobama, šta je ono protiv čega se ti boriš a tiče se devojaka - pitao je Milan.
Još sam u fazi adaptiranja, a sada sam u fazi kada mi je sve smešno, za vas je Spilberg mala beba. Ja volim prirodnu lepotu, ja nemam ništa na sebi što nije prirodno. Ali razumem devojke koje su to na sebi uradile, ali mislim da treba da se pokaže prirodna lepota. Danas je najlakše kupiti koji kubik silikona - rekla je nova zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto je Elvira izbegavala da konkretno odgovori na pitanje, Milan Milošević ju je upitao kakvo je njeno mišljenje o Staniji Dobrojević.

Ja ne znam čime se Stanija bavi. Ona se predstavila pre mnogo godina sa takvom pričom. Te fotografije, taj način života je nju izbacio u prvi plan, ja se sa tim ne slažem, ja ne živim na taj način, što se vidi po meni, ali ne mogu nju da osuđujem. To za mene nije neki moral - rekla je Elvira, a zatim nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Mislim za Staniju da ima svoje dostojanstvo, da je obrazovana. Ona ne izgleda toliko nemoralno, izlazi u javnost kao fina. Međutim, ja se sa tim načinom života ne slažem. Mislim da ima nešto iza tih fotografija. Ako dolazi iz Amerike ovde u Srbiju znači da ne zarađuje tamo tako dobro - zaključila je nova zadrugarka.
Ja svoju zaradu imam sve crno na belo, svi ugovori, sve, crno na belo. Ja sam se slikala gola, slikam se provokativno i slikaću se dokle god ličim na nešto - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Elvira je zatim dala svoj komentar i na Anu Korać, kao i na Aleksandru Subotić, koje takođe imaju silikone, čemu se ova zadrugarka žestoko protivi.

Ana izgleda lepo. Ako su one to uradile na sebi to je tako, ali ja to ne bih nikad uradila. Ani to lepo stoji. Ona je u prvoj "Zadruzi" bila neosvojiva, ovde ima drugu priču, ali njoj lepo stoje silikoni, ona to lepo nosi. Aleksandra je mlada devojka, lepa je, njena životna priča je veoma teška - navela je nova zadrugarka.

Zatim je Elvira prokomentarisala svoj odnos sa Borom Santanom, sa kojim bi, očigledno, uskoro mogla da stupi u ljubavnu vezu.

Moj odnos sa Borom je bolji na ono što sam mislila. Bora je dobar dečko, ima kvalitete. Mislim da između njega i Maje ne postoji ništa i mislim da bih pre ja mogla da mu se svidim nego Maja - navela je ona.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BAŠ ME BRIGA: Aleksandra, Maja i Marijana OTPISALE Staniju nakon što su saznale da se RAZOČARALA U NJIH, pa oplele po njoj! (VIDEO)

Devojka je prijatna, super je. Dva dana je ovde. Ja nisam hteo da budem navalentan, išli smo da šetamo. Smestili smo je pored Miće, ja sam bio u zatvoru, nismo imali vremena ni da pričamo. Fina je, lepo izgleda, normalna. Sviđa mi se što ne pije, ne puši. Neću da srljam, prija mi devojka i to je to. Videćemo šta će biti, nikad se ne zna - rekao je Bora.
Ona je prava devojka za Boru, generacija su, malo me podsećaju jedno na drugo. On je lep, zgodan, ona lepa, zgodna. Kad pričaju deluju mi da lepo fukcionišu. Neće on ceo život da mašta o meni, glupost, zar ne - zaključila je Maja Marinković, Borina nekadašnja ljubav.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Elvira Ivazović

'