AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti.

Zadrugari su ove noći vršili "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a jedna od tema koje su pokrenute za crnim stolom bila je veza Lune Đogani i Marka Miljkovića. Reč je dobio Lepi Mića koji je svedočio njihovom raskidu, ali i pomirenju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bio sam u hotelu, Luni nije bilo svejedno. Ona je njega molila. Sad kaže da ne može bez njega. Govori kako je Sloba bio njena najveća ljubav, sad govori kako je Marko njena ljubav. Luna nije loša osoba, samo je razmažena. Marko jeste, on je kvaran. U stanju je svašta da uradi. On je sada osoba koja upravlja Lunom, a posle nosi njen bade-mantil. Nema ništa svoje. Čak i njene tange nosi. Ja njemu želim iskreno da ima svoju sijalicu, ali to nema - detaljno je pričao Mića.

Marko i Luna su pomno slušali sve ono što je Mića govorio, pa su komentarisali kako je njegov vokabular strašan.

Muko moja, znam ja tebe, hoćeš ti da budeš ja - dobacio je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Potom je ustala i Marija Kulić koja je pre rasprave savetovala Lunu da povede računa kako se ponaša jer je svima jasno da je on koristi. Kao razlog za kritikovanje, ona je navela njegove reči u roku raskida da je ne voli dovoljno i to što ga je Luna molila da joj da drugu šansu.

On je seljak, on njoj ne prija. Da li je svesna da će svi da je ismevaju. Napolju neće biti zajedno, to nikako da joj bude jasno. Ona šalje lošu priču. Ona je sada ista Aleksandra Subotić, niko ne može da veruje na šta su spremne. Na šta je spala, da ga moli, Marka Miljkovića. Ja sam majka tri devojke, da li smo svesni. Ne želim joj loše, ja je savetujem. Ja ću da joj pomognem da bude srećna. Niko nije zaslužio da moli za ljubav - govorila je Marija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nije ona mene molila, kroz taj naš razgovor se pomirila sa raskidom. Kada sam video da joj je loše, mi smo nastavili - rekao je on.

Luna je zamerila Marku što nije zauzeo stav kada su Mića i Marija komentarisali njihov odnos.

Situacija je bila takva. Ne zanima me što je crni sto. Neću da komentarišem budalaštine, nije mi to bitno. Luna, nemoj da ti crtam neke stvari. Sve je u redu, vidiš da hoće da se raspravljamo - rekao je on.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni pričaju, a ti ćutiš, svaki put to radiš. Uvek se fokusiraš na druge ljude. To što si rekao da me ne voliš dovoljno je bilo baš loše, bolje da si me šutnuo u glavu. Vidiš da su se uhvatili za to. Prešla sam ti preko te rečenice, ali oni neće - rekla je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marija Kulić

#Marko Miljković

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'