AKTUELNO

Poistovetila se sa njom.

U toku večeri dok je voditelj Milan Milošević vršio ,,pretres" svih dešavanja koja su intrigirala javnost protekle nedelje, došlo je do žestokih rasprava u kojima su mnogi takmičari bili raskrinkani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zorica Marković je ustala i počela da govori o celoj zavrzlami između Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić. Ona je govorila kako joj je teško bilo kada je saznala da je ona išla sa detetom od kuće do kuće.

Ne znajući sve ovo, ja znam celu priču. David je rekao da je više kući ne čeka. Ona je rekla da nije verovala u to. On je više puta rekao da zna gde će. Ona je ostala na ulici. Ovde si je pre toga branio svim silama i govorio kako je voliš. Potresla sam se jer mi je govorila o svemu što je preživela. Govorila mi je da ima strah od majke i da joj ne veruje. Ne zanima me ko je ovde kriv - govorila je Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moja majka je brinula o njima. Sama je rekla da joj je pomogla da nađe stan. Ona ima kući svojoj da ode, na to sam mislio kada sam rekao da zna gde treba da ide. Ja ne znam šta sam loše uradio - pravdao se David.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Zorica Marković

'