AKTUELNO

Čim joj je rekao da je voli, ona je zaboravila na sve, pa počela da ga ljubi.

Nakon razgovovora sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, Luna Đogani je odmah otišla do Marka Miljkovića kako bi mu prepričala razgovor, a onda mu ponovo priznala svoje emocije.

Marko ju je posavetovao da ne testira njegovo strpljenje i da ne želi scene kao što su imali prethodnog dana kada su se svađali.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da prokockaš ovo danas. Ti si mene maksimalno odbila koliko možeš. Kad stavim količinu sranja koju prouzrokuješ na jednu stranu i koliko te volim, na drugu stranu, ja budem u haosu. Mene boli k*rac, ja imam 35 godina, nisam klinac - pričao je Marko Luni
Što si onda ono radio sa Majom i Doroteom? Jesam li ti ja dovoljna - upitala ga je blogerka.
Tada sam bio slobodan, sada sam u vezi. I te kako si mi samo ti dovoljna. Što bi ja bio sa tobom, ako hoću nešto drugo? Okej, da mi sutra raskinemo, da ja tu nešto probam. Kad sam sam, ja mogu da se zezam. pričao joj je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je imao potrebu da skrene Luni pažnju da smatra da nije dovoljno zrela osoba za njega, ali da je ipak voli i da mu je stalo do nje.

Još uvek ne mislim da si zrela 100% za mene. Moraš da me razuveriš. Ne znam što te volim. Zato što sam budala - prokomentarisao je Marko.
Da, znam to. Ali me voliš i danas si mi to dokazao. Uvukla sam ti se pod kožu - rekla je Luna kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRESELA MU JE PORODIČNA DRAMA! Biljana POKUŠALA da opravda Davida, a onda spomenula da se Aleksandra i Ljuba NEĆE POMIRITI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'