AKTUELNO

Marko ispričao svoje utiske tokom boravka u rijalitiju.

U večerašnjem duelu za opstanak u Beloj kući borili su se David Dragojević i Marko Stolić, a takmičenje u najgledanijem rijaliti programu završio je Stolić sa osvojenih 41% glasova publike.

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju dočekala Pinkovu zvezdu, a onda sa njim porazgovarala o najaktuelnijim dešavanjima u Beloj kući. Stolić je bio veoma blizak sa Marijanom Zonjić sa kojom su ga mnogi zadrugari povezivali, dok je on negirao da tu postoje emocije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Povratak Aleksandre Subotić je uneo neku pometnju. Malo sam razočaran što sam izbačen zbog "Zadrugovizije". To sa Marijanom su bile neke simpatije, ali sam je gledao kao drugaricu. Nisam imao simpatije kao prema devojci, nego kao drugarici. Sa Marijanom ću se družiti i napolju - ispričao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ana Korać i David Dragojević pokušavaju da održe svoju vezu uprkos svim pritiscima koji su usledili nakon ulaska Aleksandre Subotić, Davidove bivše devojke, a Marko je siguran da će veza ovog rijaliti para opstati.

Ja mislim da će Ana i David ostati zajedno. Ja ću im pevati na svadbi. Ja sam spavao do njih i to je iskrena ljubav. Vidi se da je i Aleksandra srećnija kada je došla, David je srećan - ispričao je Stolić.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je za sam kraj gostovanja ostavio i pismo u kojem je napisao ko će biti ovonedeljni vođa, a koga je to on izabrao, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: DRŽALA SE ZA NJEGA KAO ZA SLAMKU SPASA! Karađorđe žestoko osudio što je David ostavio Aleksandru: POKAZAO JE SVOJ EGO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marko Stolić

'