AKTUELNO

Orila se Bela kuća!

Stanija Dobrojević tužila je Ljubu Pantović zbog nemarnosti prema svojoj ćerki, Aleksandri Subotić. Nakon uvodne reči, zadrugari koji su imali i ovoga puta ulogu porote, iznosili su svoj sud. Među prvima je ustala Mina Vrbaški koja je bila ključni faktor zbog kog je Subotićeva napustila Belu kuću prvi put.

Foto: TV Pink Printscreen

Od početka sam bila sa Aleksandrom u odličnim odnosima, iako nisam znala njihovu porodičnu priču. Ona je meni ispričala priču, imala je i lepe i ružne stvari. Posle svega, možda nekad više nikada neće imati priliku da uživa sa svojim roditeljima. Ja sam pričala i sa Ljubom mnogo puta o celoj situaciji. Ja sam se poistovetila sa tom pričom, jer i Ljuba i Aleksandra su jako srčane, ako i moja majka. Ja sam rekla Ljubi da joj se približi koliko je god to moguće. Ljuba mi je ovde kao majka i ona to zna, ali mislim da trebaju obe da spuste loptu, ipak su one majka i ćerka, i mislim da Ljuba treba da nastavi ovako da se ponaša, jer možda će i ona dopustiti da joj priđeš još više i ne smatram da si loša majka! - ispričala je Mina.
Dosta mi je vaše bolesne priče. To je kompleks! Moja majka ne bi prebacila kao što ti prebacuješ njoj! Koja to majka na svetu radi? Gnusna majko! Smeće od majke, to ću ja da ti kažem. Ne želim da komentarišem više vašu priču - vikao je Toma Panić.

Foto: TvPink Printscreen

Nećeš dobiti svađu sa mnom! Mene kad nula vređa, ja ne reagujem - odbrusila mu je Ljuba.

Tokom suđenja Stanija Dobrojević je ušla je u žestok sukob sa Mikijem Đuričićem, kog je zanimalo zbog čega Stanija nije podnela ranije tužbu protiv Ljube.

Zašto ova žena nije ranije tužila ovu ženu zbog svoje ćerke, nego sada. Ako nekog interesuje, ja znam ko je Stanija Dobrojević! Ljubi sam rekao šta imam sinoć, da treba da se ugrize za jezik. Da li ti Aleksandra misliš da tebi ova žena (Stanija) želi bolje od oca i majke? - vikao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon burne svađe i dugotrajnog suđenja između Stanije i Ljube, Dobrojevićeva je odlučila da želi da povuče tužbu.

PROČITAJTE JOŠ: JANJUŠ TE POZDRAVIO, MEŠAŠ SE U TUĐE VEZE! Aleksandra zapušila usta Ani tokom brutalne svađe, a onda je Marija prekinula suđenje! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

#Miroslav Miki Đuričić

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

'