AKTUELNO

Luna ga tužila, on nije želeo da učestvuje u suđenju.

U prvom večerašnjem suđenju Luna Đogani tužila je svog dečka Marka Miljkovića, jer joj je zasmetalo što joj je rekao da glumi žrtvu i što je rekao za Kristinu Kockar da je borac. Tokom suđenja Luna je bila u više navrata ironična, dok je Marko sve vreme ćutao.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je Miljković odbijao da učestvuje u ovom slučaju, što je oštro protiv pravila života u Zadruzi, Veliki šef je poslao pismo u kom je obavestio sve ukućane da je Marko kažnjen i da mogu nastaviti sa sledećim slučajem.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, pre nego što počne sledeći slučaj, moramo da vas obavestimo sledeće: Suđenja i aktivna učestvovanja su zadatak Velikog šefa. Svako odbijanje učestvovanja je protiv pravila života u Zadruzi i može doneti kaznu. S obzirom na to da Marko nije želeo da učestvuje, uz banalno obrazloženje da se brani ćutanjem, a čak je i napustio sastanak, doneli smo odluku da bude kažnjen nedeljnim honorarom i da zatvorimo ovaj slučaj - pisalo je u pismu.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospodo shvatite ovo ozbiljno! Po ceo dan d*kamo k*rac i onda kada dođe neka igra bude "jao" - govorio je Lepi Mića i pročitao sledeći slučaj, dok se Marko nije oglašavao.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Miljković

'