AKTUELNO

Nastala velika svađa.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon kratke pauze u toku emisije, Marija Kulić je želela da zna zašto Aleksandra Subotić nije raskinula sa Davidom Dragojevićem, iako je videla da on flertuje sa Lunom Đogani i Anom Korać, kao i šta bi je više zabolelo, da je prevario sa Lunom ili sa Anom.

Nadala sam se, verovala sam u ono što smo imali. Što se tiče Lune, ona mi je bila najbliža drugarica ovde i više bi me povredio da me je prevario sa njom - izjavila je Subotićeva, pa optužila Mikija Đuričića i Lepog Miću da nju napadaju da je kriva za Davidovu prevaru:
Ti si kriva što se vaša veza raspala, ali nisi kriva što te je prevario. Šta hoćeš dalje od njega, voli drugu ženu, tebe svi podržavaju - rekao je Miki Aleksandri.

Foto: TvPink Printscreen

David je pokušao da opravda svoju prevaru time što je odlučio da uradi nešto što će ga usrećiti, a Subotićeva je imala odgovor za njega i zadrugare koji su ga podržali:

Drago mi je da si srećan, Davide! Ne pravite od mene debila što se raspravljam sa njim, ja sam trpela tri meseca pakla zbog njih - žalila se Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da je ne volim i da želim da raskinem sa njom - pravdao se Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Onda je nastala svađa između Aleksandre i ostalih zadrugara, koji su pokušali da joj objasne situaciju, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'