AKTUELNO

Ovo se od nje nije očekivalo.

Ana Korać je danas tokom porodičnog sastanka bila vidno iznervirana jer su svi davali komentar kada je reč o njenoj vezi sa Davidom, osim njega.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To joj je zasmetalo jer je očekivala da će on konačno reći Aleksandri i ostalim cimerima šta ima kako bi prestala govorkanja po kući koja već umaraju sve. Savo Perović je imao potrebu da savetuje Davida kako treba da se postavi.

Ljudima je dosadilo. Sve se vrti oko toga, sve isto pričate. Večeras će da dođu snimci i krenuće sve ponovo. Moraš da kažeš kratko šta imaš. Treba da kažeš Aleksandri sve. Lepo i jasno. Trebalo je da se rukujemo i da Ana nije kriva. Da te ona ne zanima i da ti se više ne dopada i da hoćeš sa Anom da nastaviš - rekao je Savo Davidu

Foto: Zadruga - RTV Pink

Glup si ko k*rac, puši, ajde - govorila je Ana dok je David uzvratio istim opaskama.

Koraćeva je potom rekla Davidu da ne treba da se ponaša tako i da mora da zauzme jasan stav kako bi ljudi jasnije videli i rezonovali situaciju koja već po njenom mišljenju postaje dosadna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hajde bre beži, šta će meni balavac. Meni treba muškarac. Kad naučiš da se ponašaš kao muškarac javi se, idi budi skočko, skači na svaku reč - kritikovala je Ana Davida.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

'