AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži od komentarisanja.

Emisija ,,Pitanja gledalaca" u kojoj su učestvovali svi zadrugari i strpljivo odgovarali na pitanja donela je novi rasplet događaja koji je uzdrmao ceo region, a tiče se odnosa između Aleksandre Subotić, njenog bivšeg verenika Davida Dragojevića i Ane Korać.

U toku prethodne noći otkriveni su novi detalji njihove veze koja je doživela krah, a Subotićeva je za stolom otkrila kako je Davidova porodica preživela njegove ispade i postupke na koje nisu bili ponosni.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija Dobrojević, Marijana Zonjić i Aleksandra sumirale su utiske o svemu što se izdešavalo, pa su ponovo osule paljbu po Dragojeviću.

Zamisli ostavi ga Ana, šta bi se desilo. Ova veza ne može da se uporedi sa vašom. Kako si istrajan u onome što imate, kad te je zamenio posle nedelju dana? - pitala se Stanija.
Ana dobro izgleda fizički, ali ne može njegova veza da se uporedi sa Aleksandrinom - rekla je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Posle deset dana me ostavio. Ja gledam i ne verujem sa kim sam ja bila dve godine. On uopšte nije bio ovo što je sad postao i to je to. Muškarac koji uđe u rijaliti i da se raspljuje sa ženama, to nije muškarac - zaključila je Subotićeva.

O čemu su ove takmičarke još razgovarale, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Marijana Zonjić

#Stanija Dobrojević

'