AKTUELNO

Pre ovoga joj uputio reči izvinjena.

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su imali dosta zanimljivih pitanja od strane publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Zlata Đurković danas je plakala nakon šale koju je na njen račun imao Miki Đuričić sa još nekoliko zadrugara, a Miki je tokom večeri iskoristio momenat da joj uputi izvinjenje. To je pevačica odbila i rekla mu da laže, što je ovog zadrugara izbacilo iz takta.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Miki je bio besan do te mere da je počeo da viče na Zlatu, baca stvari po kući, a onda je izleteo u dvorište gde je nastavio sa ovim radnjama. Sve vreme pored njega bili su momci iz obezbeđenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

J*bem ti mamu, j*bem ti i Vladu! Majku vam j*bem lažljivu više! Ma šta laže više ona i preti mi? Ne može g*vno lažljivo! J*bem ti mamu lažljivu, ja! Ti da me praviš lažovom! Dokle ćete mene da lažete! Plače ceo dan što smo se sprdali da će da ide u Amidži šou! G*vno jedno odvratno! J*bem ti mamu! Još se ja g*vnetu izvinjavam. Šalili se da će ići u Amidži! J*bem vam mamu lažljivu - vikao je Miki.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

'