AKTUELNO

Tvrdi da su raskinuli u maju prošle godine.

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su imali dosta zanimljivih pitanja od strane publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos Baneta Čolaka i Stanije Dobrojević takođe je bio tema večeri. Njih dvoje su nekada bili odlični prijatelji. Čolak je večeras izjavio da se razočarao u Staniju, a onda se u sve umešao Toma Panić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, Stanija mi je pružila ruku kada niko nije. Ja sam nakon mesec dana shvatio zašto je to uradila. Prišla mi je samo zato da bi napolju svi rekli: "Svaka čast ovoj Staniji, svi su mu okrenuli leđa, ona mu je pružila ruku". Što se tiče radija, mi to radimo na šaljiv način. Što se tiče Futog dame, ja sam shvatio da je sve to bila ogromna laž - govorio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, htela sam kadar preko Baneta Čolaka. Koliko si jadan, fuj! Što se tiče lažnih suza, meni se desi da zaplačem. Videla sam i Mariju... To je normalno - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Toma Panić zatim je pitao Staniju kako može da bude u vezi sa Vladimirom Tomovićem, ako ima verenika u Americi, a zbog ovih Panićevih reči svi zadrugari za crnim stolom odmah su burno reagovali.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao on zna mog verenika? On zna s kim ja živim u Americi. Ja sam sa svojim dečkom raskinula u maju, a u septembru je krenula Zadruga. Ti si k*rac na bicikli! - govorila je Stanija Tomi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

'