AKTUELNO

Pevačica je bila iznenađena zbog ovoga.

Svi zadrugari prasnuli su u smeh kada su čuli Lunu Đogani kako histeriše na Branislava Radonića Brendona, a koji je igrao samo za njenog dečka Marka Miljkovića.

Ona je na ovaj način pokazala koliko ne da na svog dečka, a svima je bilo zanimljivo da gledaju kako je Brendon ovim postupkom namerno provocira.

Iako je Marko prihvatio šalu na svoj račun, ono što mu se nimalo nije dopalo je to što ju je Zorica Marković podržala dok se ljutito obraćala Brendonu i pretila da mu više ne prilazi. Naime, on se prisetio kako je pre nekoliko dana javno osudila Lunu zbog Kije Kockar, pa joj je ovim putem poručio da ih ignoriše u svakom trenutku.

Foto: TvPink Printscreen

Radi se ovo što ti radiš u rijalitiju! Licemeran si u odnosu sa nju. Rekla sam joj da je glupača zbog Kija, a sada opet kažem da je glupača, jer je sa tobom. Ti foliraš. Sviđa ti se Brendon, je l' ti lakše tako? Ona je surovo iskrena! I te kako ti prija! Toma te od*ebao, sad si prešao na Brendona - rekla je Zorica.
Doviđenja, do juče si je pljuvala, a sad se kao smeješ njenim forama! To je licemerno! - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je, povrh svih uvreda koje je doživela na njen račun, uspela da zaboravi, pa kritikovala Marka što je sa njom ušao u sukob iako ona nije imala lošu nameru. Međutim, on je i njoj očitao lekciju zbog koje je zaćutala.

Ja veoma dobro znam šta pričam i na koji način i kako je dobacivala. Još ti govori svaka čast, da me sprdaš! Mene boli du*e, ja znam da prihvatim šalu na svoj račun, a onda sam ti rekao da je dosta! Sve se snimilo, svi ste se ismejali, sad je dosta. Postaje mi bezveze. Rekao sam ti da smaraš, ti si se naljutila - rekao je Marko.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Miljković

#Zorica Marković

'