AKTUELNO

Nije očekivala ovakav potez.

Zadrugarka Aleksandra Subotić je otkrila mnoge detalje njene veze sa Davidom Dragojevićem, a na samom povratku ispričala je i koliko se kaje zbog svega što je učinila zbog svog bivšeg verenika koji ju je javno prevario sa Anom Korać.

Ona je gostovala u emisiji radio ,,Amnezija", gde je otkrila kako je preživela to što ju je David javno prevario, ali i šta je sve u životu zanemarila jer je bila posvećena njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Dragojeviću je pukao film kad je čuo šta je sve Subotićeva ispričala, pa je ušao i prekinuo emisiju kako bi on ispričao svoju stranu priče.

Sve što sam rekao da ne treba da radi, ona radi. A sada ispada da sam ja kriv za sve. Ti govoriš da sam ja lažov, a nigde veze. Za vozačku sam je ja savetovao da ide, nije htela. Ona je videla sve šta ne valja i došla je sada da radi sve to što ne valja kad je bila ovde. Ja sam prvi rekao da sam se budio sa stresom, da sam izgubio 10 kilograma. Rekao sam joj da se ne svađa ovde, rekao sam joj da ramišlja o detetu. A sada sve razmišlja o tome! - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Što se on potresao zbog toga što ja pričam?! - pitala se Aleksandra.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'