AKTUELNO

Nakon Sanje, pričala je i Maja Marinković.

Nakon mnogobrojnih rasprava između bivših partnera, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, zadrugari su mirno seli i obavljali zadatak koji im je tokom dana poslao Veliki šef.

Ono što su stanari Bele kuće trebali da urade jeste da iznesu lično mišljenje o povratku Subotićeve na velelepno imanje. Tokom sastanka došlo je do rasprava i teških reči. Međutim, Sanja Stanković ustala je i Aleksandri direktno uputila opomenu, pa je zauzela strav i stala na stranu svoje drugarice, Ane Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Ona ima nešto protiv mene, ne ja protiv nje i pre nego što je ušla ovde. Ja sam rekla da se nas dve nećemo mešati u vaše stvari. Stekla sam loše mišljenje o Aleksandri napolju. Kada si ušla ovde, rekla sam da vi trebate da rešite to. Ja sam rekla da ću biti tu za Anu da je utešim ako treba, ili ako ti nasrneš na nju, samo kažem. I to sam rekla i Ljubi, ne mešam se u odnos sa tvojim roditeljima, ali sam rekla da je smešno da čekate da sednete za sto da bi jedni drugima rekli šta mislite - govorila je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću se truditi da budem objektivna, budući da je Aleksandra moja drugarica. Konkretno što se tiče nas dve, ona jeste moja drugarica iz srednje škole, imamo super odnos, bliske smo i imam lepo mišljenje o njoj. Što se tiče njenog i Davidovog odnosa, naravno da se slažem da su i te kako imali svađe. Bilo je opterećenje za njih dvoje, jeste ga gušila, ali se ispostavilo da je devojka bila u pravu - ispričala je Maja Marinković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: FLERTOVALA SI I LJUBILA DAVIDA IZA MOJIH LEĐA: Luna uporedila ljubavni trougao sa Kijom, Slobom i njom, a onda je Aleksandra skočila i brutalno joj odbrusila! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'