AKTUELNO

Mića smatra da prijateljstvo nje i Subotićeve nije prirodno.

Lepi Mića neretko ulazi u konflikte sa Stanijom Dobrojević zbog njenog ponašanja u rijalitiju. Najpre mu je zasmetalo njeno ponašanje kada je u Beloj kući na jednoj od žurki bio Nenad Sinđelić Gastoz, a ona ga povela u obilazak, da bi se potom tokom radija Amnezije pravdala.

Po dolasku Aleksandre Subotić, Stanija je naprasno počela da se druži sa njom, iako je njen bivši dečko Vladimir Tomović diskvalifikovan zbog nje, a to je Mići opasno zasmetalo, pa joj je očitao lekciju.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom dana, Mića je poveo razgovor sa Zoricom Marković i iskritikovao je što ga je pevačica ogovarala sa Stanijom.

Nemaš ti šta da pričaš sa droljom o meni. Ja ti kažem da te nikad nisam spomenuo. Mene ovo g*vno ne interesuje. Ti pričaš sa ovim g*vnetom o meni. Ona je za mene dr*ljetina raspala - vikao je Mića na Zoricu.
Ali Mićo nije tako, nije istina. Nismo ništa loše pričale. Bože svašta, ne znam šta je ovom čoveku - pričala je Markovićeva, a onda je zahtevala od Dragane Mitar da razjasni situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Mića je besneo jer je Zorica uopšte pričala sa Stanijom o njemu, jer je Dobrojevićeva najpre pričala kako joj je pevač drug, a onda kako nema prijatelja u Beloj kući, što je njega iznerviralo.

Ona je bila ovde zaštićena i niko joj ništa nije smeo. Više me ne zanima, ona je sve moje dobre namere okrenula na loše. Ona ne bira sredstava sa kim se liže da bi bila bitna. Plače, pušta suze za Aleksandrom Subotić, to rade samo moralne k*rve. Ti si je vređala, Miki, Ljuba su je vređali, ja sam je branio. Njoj je sve to malo i kaže kod Milana da ovde nema prijatelja. Nju bole stvari, ona traži da se opravda. Ona je sahranila svoju vezu, jer je bacila krstić u jezero, blatila je dečka, a onda je prešla na mene. Ja sam se sa njom posvađao zbog radija, a ne zbog Gastoza - govorio je besno Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SUMNJA U NJEGOVU LJUBAV? Luna ponovo sanjala da ju je Marko OSTAVIO, pa mu priznala šta bi uradila ukoliko bi je PREVARIO (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'