AKTUELNO

Voli ga bez obzira na sve.

Lepi Mića je poznat po tome da maestralno pomrsi konce mnogim zadrugarima, ali je rešio da pomogne svojoj prijateljici Ani Korać i pojednostavi joj sve ono što je muči i posavetuje je.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni nije jasno što je trpeo tu priču. Kako tako? Kažem ti da ćutiš i neka se kanale ravnopravno i tek ćeš onda znati ko je ko. Ti si moj drug i ja tebe znam. Ne zanima me šta ti radiš i čime se baviš. Ovde sam da ti pomognem da ne bauljaš - govorio je Mića.

U jednom trenutku on je priznao da Ani cela priča sa Davidom Dradojevićem nije potrebna i da će joj doneti samo nevolje, što je Koraćeva dočekala mirno, ali je rekla da ima jaka osećanja prema Dragojeviću

Praviš greške, a one sada nisu potrebne. Ja ti kažem da je najbolje da se ohladiš, previše si se zaigrala. Odljubi se, ovo ti ne treba. Izvlači se iz ovih g*vana. Rekao sam ti to. Možeš li da zamisliš koji će haos da bude kada napustite rijaliti - rekao je Lepi Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Priznao mi je sve. Napolju neće biti napadanja. Mene to ovde ubija - govorila je Ana, a onda je u hotel ušla Aleksandra Subotić koja je tražila bade mantil, potom je Koraćeva priznala da voli Davida bez obzira na sve:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zaljubila sam se kao tetreb u njega, ne mogu. Znam da mi ovo ništa nije potrebno. Ne zanimaju me, ali ja protiv svojih emocija ne mogu. Ja ne znam kakav je, ja sam ''pala'' na njega - govorila je brutalno iskrena Ana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'