AKTUELNO

Svojim izlaganjem ostavila je sve u šoku.

U toku noći nastala je žestoka rasprava između Aleksandre Subotić, Ane Korać i Davida Dragojevića, a ostali zadrugari bili su zatečeni kada su saznali nove detalje njihovog odnosa koji je takođe uzdrmao i ceo region!

Voditelj Milan Milošević je u svojoj emisiji ,,Pretres nedelje" raskrinkao njih troje, a onda je Subotićeva napala Anu da je bespotrebno to što se meša u njen odnos sa bivšim verenikom.

Ti si Davida maltretirala! - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Šta tebe briga za moju vezu sa Davidom?! Zašto se ti mešaš?! - pitala je Aleksandra.
Sve što je izgovorila je laž! - branila se Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je upitao Anu da li posle svega što je čula može sa stoprocentnom sigurnošću da tvrdi da njen dečko David govori istinu, a njen odgovor iznenadio je sve.

Ja sam sto posto sigurna! Zato što je previše zaljubljen i previše me voli tako da ne sumnjam ni 1%! Za ovu priču, ne interesuje me. Ja komentarišem samo njegova osećanja prema meni. Ja ne verujem ni njemu, a ni njoj! - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nije iz ove priče i ne može ovo da podnese psihički. Što se njih dvoje tiče, oni treba to da reše, to su njihovi problemi! Ja mogu sam da ustanem kada Ana bude plakala, ovako se ne mešam. Ovo mi liči na bledu kopiju Kije, Slobe i Lune - rekla je Sanja.

Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

'