AKTUELNO

Ovo od nje nije očekivala.

Zadrugarke Jovana Tomić Matora i Luna Đogani su izgladile odnos koji je pre početka druge sezone bio na klimavim nogama. Jedan od razloga zbog kojeg su dugo bile u svađi je incident koji je Matora imala sa njenom majkom Anabelom Atijas na finalu prve sezone "Zadruge".

Da li ti znaš što je moja mama tebe napala? - upitala je Luna Matoru:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Znam, poslala mi je klip i napisala mi je da joj objasnim sve to. Rekla sam da sam šmeker i da ne pričam takve stvari - odgovorila je Jovana misleći na poljubac.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Potom je Matora otkrila kako ne bi mogla smireno da priča sa Anabelom koja joj je uputila čitav niz uvreda tokom finala prve sezone "Zadruge".

Ja nisam htela da priznam da sam se ljubila sa tobom, ona to već zna. Ljubile smo se u toaletu u prvoj sezoni. Da sam rekla ne bi bilo problema - govorila je Luna, a onda je Matora rekla:
Kako, ja nemam taj klip, ja sam mislila da je za ono posle rijalitija. Gledala je kako se ljubimo! Posle mi rekla u emisiji da će da me gepekuje. Ja bih njoj oči vadila kada bih je videla. Cela tvoja familija me gledala na takav način, strašno. Jedino je Gagiju bilo neprijatno - otkrila je Matora, a onda je Luna zamolila da ne pričaju o njenoj majki na taj način.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

'