AKTUELNO

Nisu očekivali njen komentar.

Tokom jučerašnjeg dana rijaliti "Zadrugu 2" je napustila Rada Vasić posle više od sedam meseci boravka u Beloj kući. Ona je za ovonedeljnog vođu postavila Lepog Miću koji ove noći bira svoje potrčke i omiljenu osobu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako tradicija nalaže, po dolasku voditelja Milana Miloševića, Mića je pričao o atmosferi koja vlada u Beloj kući i otvoreno izneo argumente kojima se vodio pri izboru potrčaka. On je odlučio da to budu bivši partneri Aleksandra Dragojević i David Dragojević, a odmah je komentar dala Davidova devojka Ana Korać.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja verujem njemu, vreme je da on ispriča celu istinu. Mene on ne laže, on je meni sve rekao. Verujem mu, nisam ja potrčko zbog toga ću spavati u sobi, neka ga on tamo - rekla je Ana, a onda se oglasila Aleksandra:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ispoštovaću celu ovu priču. Nije mi problem da budemo u istoj prostoriji. Ja samo želim da se sve rašćisti. Neka kaže čovek šta ima - rekla je Aleksandra.

Osim potrčaka, Mića je odabrao i omiljenu osobu, a ovoga puta on je odlučio da to bude Ana Korać.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prijaće mi razgovor sa Mićom, hvala ti - rekla je Ana.

Pročitajte još: DIGAO JOJ PRITISAK: Stanija i Brendon ušli u konflikt zbog zrna kafe, Dobrojevićeva BESNA KAO RIS! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'