AKTUELNO

Podržava svoju prijateljicu!

Miki Đuričić je jedan od zadrugara koji od svog ulaska u najgledaniji rijaliti "Zadrugu 2" imao konflikte sa Aleksandrom Subotić. Kako smatra Anu Korać prijateljicom, ne čudi to što je stao na njenu i stranu Davida Dragojevića u sukobu sa Subotićevom, iako je izjavio da sve što je Aleksandra iznela baca sumnju na Davidovu iskrenost od početka njegovog učešća.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon burne "Igre istine", koja se završila i suzama Aleksandre Subotić, kao i suzama Davida i Ane, Miki je odlučio da uputi poruku ovom paru, koji su ležali u sobi za izolaciju, dok je on bio sa Suzanom Perović u sobi za rehabilitaciju:

Pročitaću vam od Tome Bebića jednu izjavu, sada možete da je koristite - rekao im je Miki, pa pročitao:
Smijte se kao da vam je zadnji put u životu, jer već sutra navaliće horda koja bi vam svaku radost života ubila. Ne dajte im bar na tren gušta. Volite se, ljudožderi!

Foto: TvPink Printscreen

Mikija je zanimalo da li su razumeli poentu, na šta je Koraćeva dala odgovor, ali je Đuričić prekorio da ništa nije shvatila, pa joj objasnio:

Horda je u kući, a mi smo svi ljudožderi - objasnio joj je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VELIKA ZORICA MARKOVIĆ NEKA MI SE NAP*ŠI K*RCA! Izrevoltirana Zorica lupala o tepsiju i budila zadrugare, Lepi Mića je izvređao kao NIKAD DO SAD! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Miroslav Miki Đuričić

#Zadruga 2

'