AKTUELNO

Ovome se nije nadala.

Zadrugarka Mina Vrbaški od samog starta svog učešća u najgledanijem rijalitiju bila je otvorena za ljubav i strast pred kamerama, pa je tako sa nekoliko ukućana imala prisnije odnose uz nagoveštaj da je zaljubljena i da bi volela da njihova veza uspe.

Iako je bezuspešno tragala za emotivnim partnerom, ona je u nekoliko navrata priznala da joj je prisnost sa manekenom Markom Marković neizmerno prijala, a zbog njega je prolila mnogo suza kad je saznala da će odlukom glasova publike zauvek napustiti takmičenje.

Foto: TvPink

Budući da je bila sigurna da će je on čekati u spoljnom svetu i pratiti svaki njen korak u Zadruzi, dogodilo se nešto što ju je šokiralo i razočaralo. Naime, u javnosti je odjeknula vest da je Marko mesecima u vezi sa bivšom učesnicom Zadruge, Miljanom Arsić, o čemu je ona u emisiji ,,Pitanja novinara"  bila obaveštena.

Foto: TvPink Printscreen

I dok ona danima ne može da dođe sebi zbog informacije koja joj je srušila snove, maneken u svom rodnom gradu uživa, ali očigledno je da u njegovom životu više nema mesta za svoje cimerke.

Naša ekipa uslikala je Marka sa nepoznatom devojkom u jednom kafiću u Podgorici, a da li je nova ljubav na pomolu, preostaje da saznamo.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

K.Ristić

#Marko Marković

'