AKTUELNO

Prošla kroz pakao!

Tokom razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, pred svoj ulazak u "Zadrugu 2", Aleksandra Subotić komentarisala je vezu Ane Korać sa Davidom Dragojevićem, njenim dečkom koji ju je prevario u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Subotićeva je izjavila kako je jača nego ikad, da Davidu neće oprostiti prevaru, zahvalila se njegovoj majci na velikoj podršci, a zatim je istakla da je veza Ane i Davida podseća na njenu vezu sa Dragojevićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam svaki njegov korak. On njoj govori sve što je i meni pričao, pa je meni sada zanimljivo da pratim šta se dešava. Ja moram da vam kažem jednu tajnu. Preko Petra Tojagića, kada je on izašao, on je njemu rekao da me voli, ali mi je Petar rekao da ja ne treba njemu da verujem i da mi je tata povručio da mu ne verujem. Što se tiče njegove veze sa Anom, meni je ta veza jako zanimljiva - pričala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem da njih vezuje samo neka materijalna korist. To je neko moje gledanje na tu vezu. Oni oboje žele da budu popularni, a da li tu ima ljubavi ili nema, videćemo. Ja im želim svu sreću - izjavila je Subotićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'