AKTUELNO

Njegova majka bila joj je najveća podrška.

U rijaliti program "Zadruga 2" večeras će ući Aleksandra Subotić. Nakon što je prvi put napustila kuću, njen tadašnji dečko David Dragojević započeo je romansu sa cimerkom Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Pre nego što je ušla na imanje, Aleksandra je gostovala u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević. Tokom emisije Aleksandra je pričala kako se osećala kada je videla da ju je dečko prevario, kao i šta je radila tih dana. Ovom prilikom Aleksandra se zahvalila Davidovoj majci Biljani Dragojević na podršci koju joj je davala u teškim momentima.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, to je greška! Ja sada to kapiram. Ne može tebe niko da natera. Ja njega nisam gledala kao takvu osobu. Sve sam mogla da zamislim, samo ne da on mene može da prevari. Bila sam depresivna. Upalim TV, pratila sam non-stop na Klik TV-u. Ja kada vidim njih, nije mi smetalo. Samo sam ih stavljala na 'mute'. Ja sam tu više videla sa njene strane, da ona trčkara za njim, ali sam videla da on nosi tu pandicu. To je bio naš simbol i tako mi tepao. Ja sam verovala, da dokle on god nosio tu lutku, ja sam uz njega. Verovala sam da on nije tako loš kao osoba. Uvek sam tražila krivca u sebi - govorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku, ja gledam TV i lomim se. Meni se duša cepala. Ja sam upala u fazu... Počinjala sam da kašljem, stalno povraćam. Mnogo sam plakala, ali zaista mnogo. Plakala sam kao kiša. Nisam mogla da budem sama. Ja ne planiram više da budem sa Davidom, ali bih se zahvalila njegovoj majci, jer da nje nije bilo... U tim trenucima kada sam bila sama i kada sam razmišljala, ja sam počinjala da pucam - pričala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam videla taj prvi poljubac, ja sam zvala njegovu mamu da mi kaže da to nije tako. Meni od prvog dana nije to ništa jasno. David nije pristalica svega toga bio. On nije hteo da se ljubimo pred kamerama i odjednom postaje David kog ona mazi po njegovim... Da se sada ne izdražavam. Ja sam verovala u te naše planove  - govorila je Subotićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'